Februar

I februar bliver kalenderen hurtigt fyldt med de mange traditionelle karnevaller – herunder det mest kendte som finder sted i Venedig. Derudover er februar måneden for årets største musikalske begivenhed, nemlig San Remo-festivallen som finder sted i byen San Remo på den italienske riviera. Festivallen har startskuddet for flere af Italiens kendte sangere, herunder blandt andet Eros Ramazotti og Laura Pausini.

Karneval i Venedig 23. januar – 09. februar 2016 Karnevallet i Venedig er det mest kendte af Italiens karnevaller. Det tiltrækker hvert år mange turister og ikke mindst deltagere i fantastiske og imponerende udklædninger.
Info på www.carnevale.venezia.it
Karneval i Viareggio
7. februar – 5. marts 2016 Karnevallet i Viareggio er kendt for sit optog med blomster-udsmykkede vogne, og deltagere i fantasifulde kostumer som bevæger sig gennem byens hovedstrøg.
Info på www.viareggio.ilcarnevale.com
Karneval i Ivrea
6. januar – 10. februar 2016 Det historiske karneval i Ivrea fejrer hvert år byens befrielse, ved at genskabe den festlige begivenhed. Dertil kommer den årlige kamp om appelsinerne.
Info på www.storicocarnevaleivrea.it
San Remo Sangfestival 07. – 13. februar 2016 Den årligt tilbagevendende begivenhed indenfor den italienske musikverden, hvor unge sangtalenter konkurrer om at vinde den eftertragtede titel. I år afholdes den 66. udgave af festivallen, og værterne er den kendte  show-vært Carlo Conti sammen med den tidligere San Remo vinder Arisa og Melodi Grand Prix-deltager Emma. En af dette års helt store gæster ved festivallen er Elton John.
Info på www.sanremo.rai.it

 Booking.com

Back to top button