Bøger

Drømmen om Italien – af Marianne Gade

Anmeldelse, sponsoreret af forfatteren

Fra første side i bogen, Drømmen om Italien – fortællinger fra Abruzzo, er man hensat til det Italien som Marianne Gade og hendes mand er så begejstret for og har en drøm at finde en feriebolig i. En drøm som går i opfyldelse og vi er med på sidelinien i jagten på den perfekte bolig.

Med bogen får læseren et indblik i det autentiske italienske liv, oplevet med en danskers øjne. Et åbent og hjertevarmt liv, som byder alle velkommen indenfor. Her er der både fortællinger om almindelige dagligdags oplevelser, venskaber på tværs af kulturer og opdagelse af et andet lands traditioner. Netop det sidste er underholdende at læse om, for hvordan kommer man som dansker ind i den italienske kultur og hvad forventes der. Her får vi flere sjove episoder, blandt andet hvad forventes når man er inviteret hjem i et privat italiensk hjem – hvad skal man tage med som værtindegave og hvad kan man tolke ud fra tidspunktet.

Det er underholdende og lærerig læsning af Mariannes egne fortællinger fra Abruzzo, oplevet på nær hold og beskrevet i en afslappet og helt nede på jorden-stil, så man som læser nærmest føler at man sidder med ved spisebordet, er med i købmandsbutikken eller hvor forfatteren nu bevæger sig hen i sin italienske drøm. Når først du begynder på bogen, kan du ikke slippe den igen. Skrevet på et let tilgængeligt og naturligt sprog, som går direkte i hjertet og trækker på smilebåndet.

Bogen er skrevet af Marianne Gade og kan købes hos Saxo.com – Drømmen om Italien

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button