Bøger

Gud er italiener

Med bogen “GUD ER ITALIENER” giver forfatteren Eva Ravnbøl sin kærlighedserklæring til det land som har været hendes bopæl, siden hun for 30 år siden stiftede bekendtskab med landet.

Det er her at hun har slået rødder, skabt sin familie, hendes børn er opvokset her og hun har gennem årene arbejdet som journalist for blandt andet TV2. Hun har også været vært på madprogrammet Pasta Plus, livstilsprogrammet Min italienske drøm og forfatter på flere bøger herunder hendes egen opskriftssamling – Min italienske drøm.

I bogen følger vi Eva Ravnbøl i det land som i dag rummer hendes liv og hverdag, hendes oplevelser med det sydlandske land og dets kærlighed til ikke mindst fodbold, pasta og scootere. Om håndteringen af Coronakrisen, politik og livet som journalist i Italien.

Forlagets beskrivelse:

“I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl. Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har stiftet familie i den italienske hovedstad, og hun er på mange måder lige så italiensk, som hun er dansk. GUD ER ITALIENER er hendes personlige portræt af det land, der blev hendes. En bog om Berlusconi, uldne undertrøjer, mode, la dolce vita og farlige appelsiner. Om fodbold, pasta, paven, scootere og farverige svigermødre. Og om corona, katastrofer og korruption. Først og fremmest er GUD ER ITALIENER dog en medrivende kærlighedserklæring til et land og et folk – og en opfordring til at lære at leve lidt mere på italiensk.

Fakta om bogen: 

Forfatter: Eva Ravnbøl
Forlag: Forlaget 28B
Udgivelsesdato: 14. marts 2022

Bogen kan købes hos Bog & Ide – Gud er italiener og hos Saxo.com – Gud er italiener

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button