Spiseguiden til Rom

no title has been provided for this book

En ferie til Rom indbyder til at gå på opdagelse i byens mange kulturperler og ikke mindst lækre spisesteder. Men hvordan skal du finde og vælge de rigtige, for udvalget er stort og de ser alle sammen indbydende ud.

En af dem som kan guide dig til at finde de gode steder, er Anders Grøndahl som kender byen som sin egen bukselomme – næsten da. Han har i hvertfald opholdt sig meget i byen, og lært dens kringelkroge at kende, og ikke mindst hvor man kan finde de gode og for turisterne ukendte spisesteder.

Med denne bog bliver du taget ved hånden og introduceret til de gemte perler i Rom, alt sammen under kyndig guidance af Anders Grøndahl.

Forlagets beskrivelse:

Alt for mange bliver lokket direkte ind i turistfælderne, hvor de bliver snydt med dårlig fastfood, alt mens eurosedlerne fosser ud af deres tegnebog. Det sker ikke, hvis du følger med Anders Grøndahl ud at spise. Igennem 30 år har han krydset sine egne madspor i Rom tusinder af gange i jagten på de bedste og hyggeligste restauranter til prisen.

Følg med! Oplev det ægte Rom og ikke mindste romerne, når de nyder livet i de små madhuler af trattoriaer og ristoranter, hvor humøret er højt og priserne lave.

Fakta om bogen: 

Forfatter: Anders Grøndahl
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato: 14. september 2016

Bogen kan købes hos Bog & Ide – Spiseguiden til Rom

Back to top button