Toscana – maden, vinen, kulturen & landskabet

no title has been provided for this book

af Anne Mette Rosendahl Ariani & Camilla Bondo Pedersen

Toscana er en region, der befinder sig i den nordlige del af det centrale Italien. Der bydes her på smukke badestrande, landejendomme med pinje- og cypresalléer, lokale køkkener og meget mere. 

Regionen Toscana anses som værende Italiens skønneste, og det skal forfatterne af “Toscana” nok give dig utallige grunde til i denne bog. Blandt andet bliver du præsenteret for den venlige, lokale befolkning og alt hvad der hører til at traditioner, opskrifter på smagsfulde klassiske retter og kærlighed fra det dejligste Toscana.

En flot, stor og rigt illustreret bog med den klassiske italienske stemning fra Toscana. Forfatterne fortæller med begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og områdets historie og kultur. Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.

‘Toscana – vinen, maden og landskabet’ lægger sig i slipstrømmen af Lars Boesgaards bog om Provence, der har solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Bogen kan købes hos Bog & Ide – TOSCANA

Back to top button