Bøger

Toscana – maden, vinen, kulturen & landskabet

af Anne Mette Rosendahl Ariani & Camilla Bondo Pedersen

Toscana er en region, der befinder sig i den nordlige del af det centrale Italien. Der bydes her på smukke badestrande, landejendomme med pinje- og cypresalléer, lokale køkkener og meget mere. Regionen Toscana anses som værende Italiens skønneste, og det skal forfatterne af “Toscana” nok give dig utallige grunde til i denne bog. Blandt andet bliver du præsenteret for den venlige, lokale befolkning og alt hvad der hører til at traditioner, opskrifter på smagsfulde klassiske retter og kærlighed fra det dejligste Toscana.

Stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog fra Toscana. Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie. Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.

‘Toscana – vinen, maden og landskabet’ lægger sig i slipstrømmen af Lars Boesgaards bog om Provence, der har solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Bogen kan købes hos Bog & Ide – TOSCANA

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button