Italien i Danmark

Drømmer du dig også væk til det idylliske Toscana ?

De smukke vinrækker strækker sig bredt ud i det italienske landskab når man står på den anerkendte vingård, Petra, i Toscana. Med en helt unik placering og en overdådig udsigt har vingården Petra, vundet prisen som verdens smukkeste vingård. Toscana byder på mange gastronomiske oplevelser til den kvalitetsbevidste forbruger og vin er et af områdets specialer!

Så drømmer du dig også væk til det idylliske Toscana hvor frugten bliver plukket i plantagerne længere nede af vejen og vinen produceret i baghaven?

Du inviteres til et informationsseminar om ejendomsinvesteringer i Italien med specielt fokus på Toscana. Kom og hør mere om status på det italienske boligmarkedet og dine muligheder for investering netop nu, nyd et glas HEBO vin direkte importeret fra den smukke vingård Petra, og få en lille gastronomisk gave med på vejen.

Navnet på vinen minder om de historiske rødder Suvereto. HEBO var navnet på en gammel etruskisk bosættelse. HEBO er fremstillet på druerne Carbernet Sauvignon og Merlot, der blev indført af Elisa Bonaparte Baciocchi, prinsesse af Piombino fra 1805 og en oplyst vinkender.

Seminarerne finder sted i henholdsvis Århus og København, på datoerne:

8 Juni, 2016 Kl. 15 – 17 i Århus, Instant City, E&P Huset, Dortesvej 37-41, 8220 Brabrand Aarhus

9 Juni, 2016 Kl.15 – 17 i København, Den Italienske Ambassadørs Residens, Fredericiagade 2, 1310 København K

Læs mere om arrangementet og tilmed dig her: www.toscanaejendomme.dk

Deltagelse i seminaret er gratis og uforpligtende. Vær opmærksom på der er begrænset plads, så det er først til mølle-princippet og tilmelding er derfor påkrævet.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button