Mad & Vin

Dansk pizza vil erobre Skandinavien

Casa Italia der producerer og leverer pizzabunde og sandwichbrød til professionel brug, åbner nu også op for salg til detail. Til professionel brug, leverer vi i dag til nærmarkederne i Skandinavien, og størstedelen af eksporten går til Italien, og markeder som Tyskland, Frankrig, Spanien, Portugal og USA er i vækst.

Med et koncept, der under navnet Scrocchiarella, har bevist sit værd i form af innovation, kvalitet og let at gå til i en travl hverdag, vil Casa Italia opgradere det Skandinaviske detail frysepizza marked under brandet UNICA. Produktet er en bund der med sin unikke sprødhed smelter i munden, luftige tekstur og gode smag, er blevet populært og betragtes som gourmet, blandt professionelle bagere, pizzabagere og professionelle restauratører.

“Vi vil gerne råbe danskerne op. Unica er beviset på at frostprodukter ikke blot er nemt, men faktisk også kan overgå den kvalitet du finder hos dit lokale pizzeria”

Denis Terrida
Grundlægger, Casa Italia A/S

Bunden gør det nemt for enhver professionel såvel som amatør at servere en absolut unik smagsoplevelse, uden at få mel på fingrene. Ambitionen er at være et højkvalitets alternativ til de traditionelle frysepizzaer, og bevise overfor danskerne at frosne bunde ikke kun er nemt, men også langt bedre end de ”friske”.

UNICA Pizza Base og Sandwichbunde tager cirka 30 timer at lave. De er lavet udelukkende på italienske ingredienser (bortset fra vandet), med en italiensk surdej (lievito madre) som er startet for over 120 år siden. Der bruges Olio Coppini prisvindende olivenolie i dejen, der også har et utrolig højt vandindhold (80%) for et industrialiseret produkt, hvilket giver et mere skrøbeligt, men også bedre produkt. Hvert enkelt brød er håndlavet, stenovnsbagt, og til sidst lynfrosset med nitrogen for at sikre at produktet har den absolut højeste kvalitet når den kommer ud til slutbrugeren.

For nuværende kan du få Casa Italia, UNICA brød leveret lige til døren i samarbejde med føtex.dk i hele Storkøbenhavnsområdet. Inden sommeren vil UNICA være tilgængeligt hos føtex online, COOP i udvalgte butikker, samt Meny og Spar i Norge.

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button