Mad & Vin

Nye espressomaskiner fra SMEG

Kaffe er en sanselig oplevelse, der ikke længere kun kan nydes i baren: smag frisk og aromatisk kaffe brygget hjemme hos dig selv med Smegs nye serie af automatiske og italienske espressomaskiner. Smegs automatiske espressomaskiner er kompakte i størrelsen og har et slankt nyt design. Man lægger straks mærke til de bløde, attraktive linjer med skinnende profiler, der står i kontrast til frontpanelet af børstet aluminium. Espressomaskinerne fås i mat sort, hvid, rød og taupe, og det nye design og farvepaletten vil passe perfekt i ethvert køkken.

Hurtige og nemme at bruge: Du fylder bare beholderen med dine foretrukne kaffebønner og vælger kaffevariant i den intuitive touch-menu. Kaffen er klar på få sekunder takket være Thermoblock-varmesystemet. Smeg giver altid en personlig oplevelse: BCC01-espressomaskinen er perfekt til dem, der foretrækker sort kaffe, og laver espresso, americano eller ristretto-kaffe. BCC02-espressomaskinen har en mælkeskummer-/dampfunktion, som er perfekt til latte, cappuccino, latte macchiato og flat white samt espresso, americano eller ristretto-kaffe.

Justerbare kopholder: med den justerbare kopholder kan du nyde din kaffe i din yndlingskop – uanset højden. Derudover er BCC01 og BCC02 også nemme at vedligeholde med en aftagelig brygge-enhed og vandbeholder, der gør det enkelt og nemt at rengøre maskinen. Undgå brug af kapsler og vær med til at minimere affaldet, da maskiner har direkte formaling af kaffen så du derved slet ikke behøver kapslerne.

Begge espressomaskiner laver ikke kun en lækker og autentisk italiensk kaffe – der gemmer sig også solid teknologi bag Smegs smukke 50’er-signaturdesign. Et must i ethvert køkken.

Se også andre af SMEG’s espressomaskiner i flotte farver på online-shoppen KitchenOne.dk*

*indeholder affiliatelink

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button