Musik

Søster Cristina satser på sangdrøm

Tilbage i 2014 vandt en ung kvinde den italienske udgave af The Voice med sin udgave af den kendte sang What a feeling fra filmen Flashdance, og den fantastiske sangstemme tilhørte en ung nonne – søster Cristina. Ved sin blind audition, blev den kendte italienske sangstjerne og værtinde Raffaella Carrá(hun døde i 2021) fuldstændig mundlam, hvilket der skulle meget til.

På tidspunktet for deltagelse i The Voice, var hun nonne i et kloster i Milano og det fortsatte hun med efterfølgende samtidig med at hun blandt andet udgav et album som hun dedikerede til pave Frans.

I dag er hun 34 år og har søndag på et italiensk talkshow offentliggjort at hun forlader klosteret for at fokusere 100% på sin sangkarriere. Og det var en helt anden kvinde som fjernsyns-seerne kunne se på skærmen – væk var nonnekjolen, tørklædet om håret og de store briller. Istedet var det en ung kvinde med smykker, makeup, udslået hår, iført rødt outfit og ikke mindst med høje hæle. Langt fra den kvinde som optrådte til The Voice-finalen i 2014.

I showet fortalte hun at hun har valgt at følge sin drøm og dermed forlade klosteret, men at hun ikke opgiver sin tro. I dag bor hun i Spanien hvor hun arbejder som servitrice ved siden af sangkarrieren.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button