Seværdigheder

Udgravninger ved Pompeji holdt lukket torsdag og fredag

En af Italiens mest berømte seværdigheder – Pompeji valgte at holde lukket for deres udgravninger både torsdag og fredag formiddag. Årsagen til den midlertidige lukning skyldtes møder mellem fagforeninger og ansvarlige for udgravningerne.

Desværre medførte lukningen en del irritation og gene for turister og tourguider, som ikke var blevet varslet om de forestående lukninger og derved ikke havde mulighed for at lave ændringer i deres planlagte programmer. Turisterne blev først orienteret om lukningen med skilte da de stod ved billetlugen, efter at have stået i kø i længere tid.

Det har vakt harme at pludseligt opståede møder mellem fagforeninger om lønninger, har resulteret i at udgravningerne måtte holde lukket – lige netop i højsæsonen hvor mange turister kommer for at se Pompeji og de igangværende udgravninger.

Desværre gavnede fagforeningsmøderne ikke arbejderne ved udgravningerne på Pompeji, da resultatet blev en lønnedgang for dem i forhold til arbejdere på andre udgravninger i regionen.

Pompeji2
Arbejdere ved Pompeji
Vis mere

Andre indlæg

Back to top button