Nyheder

Varm weekend i vente

Italien kan godt forberede sig på at det blive en meget varm weekend, temperaturerne er opadgående og det er især den sydlige del af landet som forventes at blive ramt. På Sicilien og i det meste af Syditalien forventes det at temperaturen kommer helt op i nærheden af 45 – 46 grader, lyder meldingerne fra den italienske vejrtjeneste.

De varme temperaturer kommer også til at ramme regionerne Umbrien, Lazio og Toscana, hvor temperaturen forventes at komme op over omkring 36 grader.

I den nordlige del af landet, vil vejret byde på varme temperaturer – op til 38 grader især fredag og lørdag formiddag, hvorimod lørdag eftermiddag og søndag vil stå på regnvejr og kraftig blæst. Det udelukkes heller ikke at der kan risikere at komme voldsomt vejr som byder på hagl og kraftig regn. Det drejer sig primært om områderne Veneto, Friuli Venezia Giulia, samt Lombardiet og Piemonte, og ikke mindst storbyerne Torino og Milano.

Mange italienere holder for tiden sommerferie eller ved at tage på ferie, og heraf søger mange mod havet eller i bjergene hvilket også er de områder som kan forventes at blive ramt af varme eller voldsomt vejr.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button