Antipasti

Honningbagte rodfrugter

Lækre rodfrugter bagt med honning og viklet med Prosciutto di Parma, som får en dejlig knasende sprødhed. Spis dem som en forret eller som tilbehør, alternativt som en nem frokostret.

Honningbagte rodfrugter

Lækre rodfrugter bagt med honning og viklet med Prosciutto di Parma, som får en dejlig knasende sprødhed.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Forret
Køkken Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 gulerødder, eller farvede gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 1 lille selleri
  • 8 skiver Prosciutto di Parma
  • 8 stilke estragon
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. honning
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl grøntsagerne, og del dem i lige store stave. Kog grøntsagerne i letsaltet vand, til de begynder at blive møre. Hæld vandet fra, og damp grøntsagerne møre.
  • Pak grøntsagerne og estragonen ind i Prosciutto di Parma. Fordel grøntsagerne, så du får 8 pakker. Krydr rouladerne med lidt peber. Læg rouladerne på en bageplade, og pensl dem med olivenolie.
  • Steg rouladerne i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Pensl rouladerne med honning, og steg dem videre, til grøntsagerne er helt møre, og Prosciutto di Parma er gylden og sprød.
Hvid pizza med Prosciutto og spinat
En nem og enkel pizza med Prosciutto di Parma, cherrytomater og frisk babyspinat.
Se opskrift
Vis mere

Andre indlæg

Back to top button