Desserter

Tiramisù med hindbær

En frisk og sommerlig variation af den klassiske Tiramisu, denne er utrolig let og forfriskende og kan varieres med andre friske sommerbær.

Til 4 personer

  • 150 gr mascarpone
  • 2,2 dl piskefløde
  • 3 dl Moscato el. anden hvid sød vin
  • 300 gr hindbær
  • 120 gr savoiardi (også kaldet lady-fingers)
  • 1 spsk. sukker

Rens hindbærrene, fjern evt. smådyr og insekter som har gemt sig i bærrene. Gem lidt af bærrene til pynt, og læg dem i skål. Hæld lidt af vinen og drys sukkeret over, bland sammen.

Pisk fløden til skum, og bland mascarponen i. Vend hurtigt savoiardi i vinen, og fordel et lag i 4 portionsglas.

Læg et lag hindbær, efterfulgt af et lag creme. Læg endnu et lag savoiardi vendt i vinen, hindbær og creme indtil det er brugt op. Der afsluttes med et lag creme.

Opbevar glassene i køleskab indtil de skal serveres.

Pynt med friske hindbær og lidt frisk mynte.
Drik gerne resten af Moscatoen til tiramisuen.

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button