Primo

Pappardelle con Ragù di Coniglio

Denne ret er en klassiker i flere regioner i Italien, hvor kanin er udbredt i det italienske køkken.

Til 4 personer

  • 400 gr frisk pappardelle med æg
  • Halv kanin – parteret
  • 200 gr flåede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 gulerod
  • 1 laurbærblad
  • Halvt glas rødvin
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Pil og hak hvidløg og løg, skræl gulerod og bladselleri – skær i tern.
Kom grøntsagerne i en gryde med olie og laurbærblad, lad det simre i 10 min. mens der røres jævnligt i gryden.

Rens kanin-stykkerne for sener og hinder, skær i mindre stykker og læg stykkerne i blød i en skål med rødvinen.
Herefter kommes kaninstykkerne i gryden med grøntsagerne. Sørg for at alle stykkerne bliver brunet.

Tilsæt de flåede tomater, salt, peber og lad det koge ved svag varme i halvanden time. Du kan evt. tilsætte lidt varmt vand undervejs.

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisninger på pakken.
Hæld vandet fra pastaen og anret på et fad.

Kaninragù fordeles over pastaen og server.

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button