Ferie i Italien

Det italienske rejsebureau Local Living fylder 10 år

Måske kender du ikke rejsebureauet Local Living? Og hvis du ikke gør, så er der måske en meget logisk forklaring på det, nemlig at Local Living er noget, man holder for sig selv som en kær hemmelighed. Hos rejsebureauet finder man nemlig de skønneste feriesteder i Italien, og når man har fundet en perle, ønsker mange at holde kortene tæt på kroppen, så perlen ikke bliver overrendt.

Local Living fejrer i år 10-års jubilæum med at finde de bedste feriesteder til danskere, der gerne vil opleve Italien på den autentiske måde: tæt på kulturen og gæstfrie italienere, omgivet af smuk natur og seværdige byer.

Den italienske drøm startede for indehaver, Inge Gustafsson, med en rejseleder-karriere på den italienske riviera, hvor San Remo var den store charterturist magnet i 90’erne. Uge efter uge kom der fly fyldt med gæster fra Skandinavien, og i kølvandet af de mange busudflugter til seværdigheder i området, fulgte Inges indsigt i og passion for det italienske.

“Min interesse for Italien blev styrket yderligere, da jeg endelig i 2009 fik fod under eget bord. Jeg købte Local Living, der oprindeligt var etableret af 2 Spies-medarbejdere i 2005. Jeg nyder hver dag arbejdet med at markedsføre vores unikke koncept i Danmark, og vi har stor succes med at matche de håndplukkede boliger med vores danske kunders ferieønsker. Vi vokser stødt og roligt, og vi har ca. 1.500 ferieboliger, som vi kan stå inde for til vores kvalitetsbevidste kunder”. Inge fortsætter: “Målgruppen for vores rejser er bred, og vi har især i sommermånederne mange børnefamilier, der elsker at holde ferie i rolige, autentiske omgivelser med smuk udsigt, pool og gode faciliteter”.

I et marked hvor der er mange store spillere som fx booking.com, er der også plads til et mellemstort bureau som Local Living. Her er det nemlig muligt at få den service, som er sparet væk hos de store portaler, og så er alt hos Inge & Co udvalgt med et dansk, særdeles kritisk blik og til konkurrencedygtige priser.

“Vi vælger kun feriesteder, der ikke er overrendt med turister, og så udser vi os steder, hvor vi selv kunne tænke os at holde ferie. Jeg besøger selv ferieboligerne for at lave den endelige udvælgelse og indgå aftalen, der ofte sikrer Local Livings gæster lidt ekstragodt på ferien i form af en lille velkomstgave eller ekstra service”. Inge fortsætter med at uddybe “Fordi vi kender stederne så godt, er vi klædt på til at finde det helt ideelle sted til vores kunder, og derfor spørger mange af vores kunder os til råds, så de selv slipper for det store arbejde på nettet med at finde et perfekt sted til deres kommende ferie”.

Frem til 2017 boede Inge Gustafsson i Italien, hvor konceptet blev finpudset ned til mindste detalje, og siden da har Local Living etableret kontor i Fredericia, og firmaet har i dag 4 medarbejdere, hvoraf én medarbejder dog har base i Rom. Det er danske Lene Baktoft, der har boet i Italien i 20 år, der især tager sig af grupperejser og bryllupper, som kræver, at man er fysisk tilstede og indsigt i lokale regler. Samt en god portion tålmodighed.

På kontoret i Videnparken i Fredericia styres firmaet af kyndige hænder, og der er ingen grænser for idérigdommen for at få flere danskere til at besøge Italien også udenfor de traditionelle feriemåneder.

“I september og oktober arrangerer Local Living bla. rejser til Toscana til vingårde, hvor vores gæster kan deltage i vinhøsten og høsten af oliven. Det er en oplagt mulighed for at få et afbræk i hverdagen lige netop på et tidspunkt, hvor næste års ferie er uoverskueligt langt væk” siger Nadia Henriksen, der er salgsassistent hos Local Living.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button