Ferie i Italien

Forlæng sommeren med en livsnyderweekend i naturskønne Toscana

Er du også trist over, at den gode danske sommer allerede er forbi? Hos Local Living kan du få forlænget din adgang til solens varme og samtidig udvide din horisont med unikke oplevelser i det centrale Italien.

Local Living har mange års erfaring med at give danskerne et kulturelt afbræk fra hverdagens stress og jag. Favoritten er den populære livsnyderweekend, hvor turen går til Toscana i Italien. Her kan det næppe undgås, at man som gæst hurtigt kommer ned i gear og lader sig gribe af de smukke omgivelser med udstrakte vinmarker så langt øjet rækker. Local Livings livsnyderweekend sætter fokus på det gode liv og den italienske passion for god mad og vin.

Du indlogeres i 4 dage på den lokale vingård, Colognole, hvorfra du kan nyde en smagsprøve på Toscanas mange finurlige facetter. Programmet står blandt andet på udsøgte middage tilberedt med lokale, toscanske råvarer, svømmeture i den udendørs swimmingpool, vin-, oste- og oliesmagning, rundtur i vinmarken og, afhængigt af ønske, vandreture i lokalområdet eller sightseeing i Firenze, der ligger blot 36 km fra Chianti-området og vingården Colognole.

Transporten til den fantastiske vingård i Toscana står du selv for, og der er fri ankomst frem til 19. oktober 2015. Når du er fremme, skal du dog ikke tænke på meget andet end at læne dig tilbage og lade de mange indtryk og sanseoplevelser komme til dig. Local Livings livsnyderweekend er derfor en enestående mulighed for dig, der ønsker at få koblet helt af og samtidig opleve en bid af det autentiske Italien uden selv at skulle stå for den megen planlægning, som en klassisk kulturrejse normalt foreskriver.

Du kan læse mere om Local Living og deres rejser på deres hjemmeside – Local Living

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button