Overnatning

Albergo Sant’Emidio – Ascoli Piceno

Beliggende i kort afstand fra centrum af Ascoli Piceno, er dette Albergo et oplagt sted at overnatte hvis turen kommer forbi Ascoli Piceno.

Hotellet ligger i en af de ældste bygninger i det centrale Ascoli Piceno, nærmere betegnet Palazzo Rasicci som igennem tiderne har været ejet af en af familierne i byen. Her findes 21 værelser af forskellig størrelse, alle er enkelt og moderne indrettet og med TV samt adgang til trådløst internet. Om morgenen serveres international morgenmad.

Når der er brug for en afslappet stund, har hotellet en fin lille gårdhave med åben bar, så der kan nydes en kop kaffe eller et køligt glas hvidvin.

Har du derimod brug for en dukkert så kan du bruge den swimmingpool som findes til hotellet, samt den tilhørende jacuzzi.

Byens 2 centrale og historiske pladser Piazza del Popolo og Piazza Arringo ligger ca. 150 m væk, og indenfor blot 100 meter i gå-afstand finder du desuden domkirken Sant’Emidio samt Pinoteca Civica – det lokale kunstgalleri samt det Arkæologiske Museum. 

[carousel ids=”11823,11822,11821″]

Hvordan kommer du til Albergo Sant’Emidio:

Hvis du er i bil så følg A14 Ancona, tag afkørslen mod Ascoli Piceno/San Benedetto del Tronto, og følg herefter skiltene til Ascoli Piceno.

Ankommer du med fly, så er der 2 lufthavne at vælge imellem – den ene lufthavn ligger i Ancona og den anden er Pescara i Abruzzo.

[font_awesome icon=”fa-home”] Adresse:

Albergo Sant’Emidio
Via Minucia 10
63100 Ascoli Piceno

Læs mere og book din overnatning på – Albergo Sant’Emidio

[codepeople-post-map]

Vis mere
Back to top button