Overnatning

B&B Fior di Farine

Bed & Breakfast Fior di Farine ligger centralt i byen La Morra, lidt udenfor Alba i Piemonte. Der tilbydes en mindre udendørs pool, fælles terrasse med liggestole samt mulighed for at spise udenfor, derudover udsigt til de omkringliggende bakkede vinmarker. I tilknytning til overnatnings-stedet, ligger den lokale mølle Mulino Sobrino som også har et mindre udsalg af de lokale meltyper.

De 5 værelser er blevet enkelt, men elegant renoveret. Alle værelserne har aircondition, satellit-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen.

Morgenmaden, tilberedes med økologisk mel fra den lokale mølle. Den varierede morgenmad består af både salt og sødt, årstidens frugt og grøntsager, frugtjuice, lokale oste og pålæg.

Der tilbydes gratis parkering dog med begrænset antal parkeringspladser, den lokale købmand ligger i gå-afstand og tilbyder lækre lokale specialiteter. Hos Fior di Farine tales både engelsk og fransk.

Byen Alba ligger blot 20 minutters køretur derfra, og byder blandt andet på ugentlige markedsdage samt indbydende udvalg af vinhandlere samt specialforretninger med lokale specialiteter fra området. Lige ovre på den anden side af gaden ligger et bagerudsalg med stort udvalg af fantastisk brød og andet bagværk.

I La Morra findes flere restauranter og vinbarer, allesammen indenfor gå-afstand. Derudover findes mulighed for golfbane i Cherasco, ca. 15 minutters kørsel fra La Morra.

Hvordan kommer du til B&B Fior di Farine:

De 2 nærmeste lufthavne er i Torino og Milano, fra begge lufthavne er det nemt at komme til La Morra i bil. Fra Milano er det motorvej A4 med retning mod Torino og herefter A26 mod Alessandria og så afkørsel Asti Est og kurs Alba. Fra Torino er det hoved E717, afkørsel i Cherasco og fortsæt mod La Morra.

Adresse:

B&B Fior di Farine
Via Roma 110
12064 La Morra

Læs mere og book din overnatning på – Fior di Farine

[codepeople-post-map]

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button