Overnatning

B&B La Rosa Gialla

Bed & Breakfast La Rosa Gialla er beliggende i den lille by Vergne, i kort afstand fra byerne Barolo og La Morra. Der tilbydes udendørs pool, stor terrasse, flot udsigt til bjergene samt over de omkringliggende bakker og vinmarker. Værtinden Marina og datteren Valentina er behjælpelig hvis der er spørgsmål, og kan give gode råd om spisesteder, vingårdsbesøg og meget mere.

Alle lejligheder har terrasse eller balkon samt opholdsområde med fladskærms-tv og sovesofa. Der er desuden i lejlighederne et fuldt udstyret tekøkken samt badeværelse med hårtørrer. Nogle af lejlighederne er i 2 plan. Derudover er der adgang til gratis WiFi fra alle lejligheder.

La Rosa Gialla byder på en stor fælles have med pool og derudover er der mulighed for at tænde op i grill’en, og hvis det ønskes kan der arrangeres vinsmagning.

I hver lejlighed er der mulighed for at lave kontinental morgenmad i lejligheden, og der findes kaffe, te, ost og syltetøj.

Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen, og den lokale købmand ligger blot 50 m fra huset. Der tales både engelsk og fransk.

Byen Alba ligger blot 20 minutters køretur derfra, og byder blandt andet på ugentlige markedsdage samt indbydende udvalg af vinhandlere samt specialforretninger med lokale specialiteter fra området.

Hvordan kommer du til B&B La Rosa Gialla:

De 2 nærmeste lufthavne er i Torino og Milano, fra begge lufthavne er det nemt at komme til Barolo i bil. Fra Milano er det motorvej A4 med retning mod Torino og herefter A26 mod Alessandria og så afkørsel Asti Est og kurs Alba. Fra Torino er det hoved E717, afkørsel i Cherasco og fortsæt mod Barolo.

Adresse:

B&B La Rosa Gialla
Via Vergne 2 bis
12060 Barolo

Læs mere og book din overnatning på – La Rosa Gialla

[codepeople-post-map]

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button