Overnatning

Hotel Villa Beccaris

Hotel Villa Beccaris ligger centralt i byen Monforte, med udsigt over byen og de omkringliggende vinmarker. Hotellet har en stor park og have med tilhørende swimmingpool og solterrasse hvor der kan slappes af efter en varm og begivenhedsrig dag. Her kan den flotte udsigt med de mange vinmarker nydes, eller hvad med bare at slappe af med et glas kølig hvidvin fra en af Piemonte’s mange vinproducenter.

Hotellet er beliggende i en villa fra 1700-tallet og værelserne har flotte malede lofter, antikke møbler og moderne badeværelser. Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Der er tilhørende gratis parkering på hotellet, derudover findes parkeringsmuligheder i Monforte by. Derudover kan personalet være behjælpelige med at arrangere vinsmagninger og udflugter. I området findes en række interessante vingårde med lokale vine.

Indenfor kort gå-afstand findes en række lokale restauranter og cafeer omkring den centrale plads i Monforte. Hvis der køres lidt udenfor byen findes flere restauranter og vingårde indenfor overskuelig afstand.

Byen Alba ligger blot 20 minutters køretur derfra, og byder blandt andet på ugentlige markedsdage samt indbydende udvalg af vinhandlere samt specialforretninger med lokale specialiteter fra området.

Vinbyen Barolo ligger ca. 10 minutters kørsel fra Monforte og byder på områdets lokale Enoteca på Castello di Barolo med et stort udvalg af Barolo-vine. Slottet Grinzane Cavour ligger ikke langt derfra og har udover en kendt restaurant også et museum for vinproduktionens historie og ikke mindst om produktion af Barolo.

Hvordan kommer du til Hotel Villa Beccaris:

De 2 nærmeste lufthavne er i Torino og Milano, fra begge lufthavne er det nemt at komme til Monforte d’Alba i bil. Fra Milano er det motorvej A4 med retning mod Torino og herefter A26 mod Alessandria og så afkørsel Asti Est, kurs Alba og derefter mod Barolo. Fra Torino er det hoved E717, afkørsel i Cherasco og fortsæt mod Barolo.

Adresse:

Hotel Villa Beccaris
Via Bava Beccaris 1
12065 Monforte d’Alba

Læs mere og book din overnatning på – Hotel Villa Beccaris

[codepeople-post-map]

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button