Spisesteder

Italiensk restaurant forbyder børn under 5 år

En restaurant i Rom skaber i disse dage stor debat på de italienske nyhedsmedier og ikke mindst på de sociale medier. Det drejer sig om restauranten “La Fraschetta del pesce” som har valgt at sætte et noget alternativt skilt op i deres restaurant.

Pointen på det famøse skilt er, at børn under 5 år forbydes adgang på restauranten. Udover en kort forklaring i tekstform er der også et par illustrationer af en grædende baby, barnevogn samt en babylift – alle med rød forbudsstreg henover.

Restauranten baserer sit forbud med, at de har oplevet episoder hvor forældre ikke har haft tilstrækkeligt styr på deres børn eller børnene manglede generel opdragelse i at begå sig på en restaurant. I en sådan grad at restaurantens ejere føler sig nødsaget til dette omdiskuterede forbud for, at sikre at deres øvrige gæster kan få fred og ro til at nyde deres besøg på restauranten. Derudover omfatter det nye forbud også barnevogne og babylifte som hurtigt kan tage en del plads, så det bliver sværere for tjenerne at komme rundt til bordene.

Det er så ikke første gang, at en restaurant har måtte ty til forbud mod børn – der findes restauranter i USA som har indført dette forbud. Det er dog første gang, at en italiensk restaurant har set sig nødsaget til at indføre forbuddet, som har skabt en hel del polemik og debat på de online medier.

 

Rom - forbud boern restaurant

Vis mere
Back to top button