Go Back

Æg i Prosciutto di Parma

Æg bagt i Prosciutto di Parma med syltede rødløg
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Forret
Køkken Italiensk
Antal 8 portioner

Ingredienser
  

  • 8 skiver Prosciutto di Parma
  • 8 økologiske æg
  • salt og peber
  • 2 dl hindbæreddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 rødløg skåret i både
  • 1 forårsløg skåret i ringe

Sådan gør du
 

  • Læg hver skive Prosciutto di Parma i en muffinsform eller på en bageplade til muffins i metal.
  • Slå et æg ud i hver form. Drys lidt salt og peber over.
  • Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 10-15 minutter, til æggehviden netop er stivnet.
  • Bring eddike, vand og sukker i kog. Kog, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen, og kom rødløget i. Lad det afkøle.

Noter

Tip: Du kan fx lægge lidt spinat som ekstra fyld i hver form, før du kommer ægget i.
Keyword Prosciutto di Parma, syltede rødløg, æg