Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Æg i Prosciutto di Parma
Æg bagt i Prosciutto di Parma med syltede rødløg
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Forret
Køkken
Italiensk
Antal
8
portioner
Ingredienser
8
skiver
Prosciutto di Parma
8
økologiske æg
salt og peber
2
dl
hindbæreddike
1
dl
vand
1
dl
sukker
1
rødløg
skåret i både
1
forårsløg
skåret i ringe
Sådan gør du
Læg hver skive Prosciutto di Parma i en muffinsform eller på en bageplade til muffins i metal.
Slå et æg ud i hver form. Drys lidt salt og peber over.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 10-15 minutter, til æggehviden netop er stivnet.
Bring eddike, vand og sukker i kog. Kog, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen, og kom rødløget i. Lad det afkøle.
Noter
Tip: Du kan fx lægge lidt spinat som ekstra fyld i hver form, før du kommer ægget i.
Keyword
Prosciutto di Parma, syltede rødløg, æg