Honningbagte rodfrugter
Lækre rodfrugter bagt med honning og viklet med Prosciutto di Parma, som får en dejlig knasende sprødhed.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Ret Forret
Køkken Italiensk
- 2 gulerødder, eller farvede gulerødder
- 2 persillerødder
- 1 lille selleri
- 8 skiver Prosciutto di Parma
- 8 stilke estragon
- 2 spsk. olivenolie
- 4 spsk. honning
- salt og peber
Skræl grøntsagerne, og del dem i lige store stave. Kog grøntsagerne i letsaltet vand, til de begynder at blive møre. Hæld vandet fra, og damp grøntsagerne møre.
Pak grøntsagerne og estragonen ind i Prosciutto di Parma. Fordel grøntsagerne, så du får 8 pakker. Krydr rouladerne med lidt peber. Læg rouladerne på en bageplade, og pensl dem med olivenolie.
Steg rouladerne i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Pensl rouladerne med honning, og steg dem videre, til grøntsagerne er helt møre, og Prosciutto di Parma er gylden og sprød.