Coronavirus

Seneste smittetal fra Italien

Dagens tal viser 14.522 nye smittede med Corona i Italien indenfor de seneste 24 timer, derudover er 553 patienter døde som følge af Corona.

Fra imorgen torsdag d. 24. december 2020, indledes de strengere restriktioner som den italienske regering har indført for juledagene. Her vil det blandt andet ikke være tilladt at forlade sin region, for at besøge familie eller venner. Tidligere var det meldt ud at man i disse dage heller ikke måtte krydse kommunegrænserne, men dette ser der ud til at være lempet på.

Myndighederne i Italien har inddelt den kommende højtid omkring jul og nytår i farvezonerne – gul, orange og rød, med tilhørende gradbøjning af restriktioner. Du kan læse mere om hvad dette betyder for italienerne i dette indlæg – Restriktioner i julen.

I dag kan man på flere italienske medier læse, at Giuseppe Conte har meldt ud at fra d. 7. januar 2021 vil skole-eleverne i de store klassetrin kunne vende tilbage til normal undervisning – så vidt det er muligt for skolerne at overholde restriktioner med tilstrækkelig afstand og øvrige forholdsregler for at undgå smitte.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button