shadow
Har du benzin i blodet, så står billøbet Mille Miglia med al sandsynlighed højt på din ønskeliste. Firmaet Local Living arrangerer en 4-dages rejse til det legendariske billøb. Denne rejse er en cocktail af masser af spændende biler, Riva-både, gode middag og boblende vine.

Local Living arrangerer rejsen for alle bil-entusiaster og andre med benzin i blodet, der drømmer om at se et væld af flotte klassiske biler i spektakulære, italienske kulisser. Rejsen til Mille Miglia i Italien er for en lille eksklusiv gruppe på maks. 20 personer. Rejsen finder sted fra 17 – 21. maj, 2017.

Turen til Mille Miglia skydes i gang med overværelse af starten af billøbet på Via Venezia i Brescia, hvor hver af de 450 deltagende biler bliver præsenteret og sendt afsted på den strabadsende tur, under stor publikumhyldest. Foran de mange deltagende biler ligger herefter 3 dages intensivt kørsel i biler, som er pudset og poleret til anledningen. Undervejs hyldes billøbet af tilskuere til årets store folkefest, der fører bilerne til Rom gennem idylliske landskaber i Toscana – og herefter tilbage til Brescia.

Deltagerne på livsnyderrejsen møder Mille Miglia-bilerne undervejs på ruten, i det charmerende centrum i Bergamo. Et besøg på Mille Miglia-museet er naturligvis også med på turens program, ligesom der er lagt op til et besøg på Ferrari-museet i Modena.

Mellem Brescia og Iseo-søen ligger det kendte vindistrikt Franciacorta, der bl.a. producerer mousserende vine i verdensklasse. Så naturligvis lægges vejen forbi en af områdets vingårde herunder et besøg i vinkælderen på vingården Berlucchi med efterfølgende vinsmagning på husets vine. Der bliver også lejlighed for at se værftet, hvor de legendariske Riva-både bygges. Både, bobler og biler i skøn forening.

Det idylliske hotel Rivalago**** er basen under opholdet, og også her direkte fra hotellet ved søbredden starter en bådtur rundt om Monte Iseo, og turen afsluttes med en dejlig middag på øen midt i søen.

I det hele taget er der lagt op til en oplevelse for både øje og gane.

Du kan læse mere om arrangementet på Local Livings hjemmeside

image_33173 image_33175

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*